Zoals beloofd…/ As promissed…

Zoals ik lang geleden beloofde is hier dan eindelijk een foto van mijn tuniek.

As I promised a long time a go, here is a photo of my tunic. Finally!

IMG_20150401_122108~2

Ook het vest van mijn schoonzus is eindelijk af. Afgelopen zondag (29 maart) heb ik het haar gegeven. Ze was er erg blij mee, maar het gewicht viel haar toch een beetje tegen. Doordat ik het ditmaal heb gebreid op naalden nr. 8 is het wat stugger van structuur geworden en daardoor is het ook nogal zwaar. Maar verder ben ik geslaagd in de opzet ;). Ze was er dan ook erg blij mee 😀 en ik dus ook! 🙂 Helaas ben ik alleen vergeten om er een foto van te maken :(.

And the vest I made for my sister-in-law is finally finished. Last Sunday (29th of March) I gave it to her. She was very happy with it, the only problem is, it’s a bit heavy. That is because I knit it on needles size 8. And the first time I knitted it was on needles size 12. So it has a tighter structure than before and that’s why it’s a bit heavy. But I nailed it ;). So she’s happy 😀 and so am I! 🙂 I only forgot to take a picture of it :(.

 

Advertenties

Gepubliceerd door

haakenbreijen

Toen ik een jaar of 5 was heb ik leren breien. Ik breide van alles. Van kleedjes voor in het poppenhuis tot kleertjes voor mijn knuffels. Daarnaast leerde ik ook haken. Ik heb zelfs nog een beer gehaakt. Maar toen ik een tiener werd heb ik de breinaald en haaknaalden gelaten voor wat ze waren. Pas een paar jaar geleden heb ik het weer opgepakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s